NOVI REMIX – Topa remixirao singl “Znaš li” sve poznatijeg sastava Demode

Datum objave: 05. 2. 2021. | Kategorija: Scena

POŽEGA – Požeški DJ, glazbenik i producent Mladen Topić Topa završio je produkciju novog remixa. Riječ je o remixu singla “Znaš li?” banda Demode.Topa je sa svojim prepoznatljivim aranžmanom ovoj pjesmi dao još ritmičnosti i groovea u nu-disco / synth wave stilu.

Remix je produciran u dvije verzije, kraća verzija Topa Remix namijenjena je radijskim postajama, a “Topa Extended Remix” DJ-ima i klubovima, te ih objavljuje nakladnička kuća Aquarius Records s kojom Topa ima potpisan ugovor.

Požeški DJ i producent do sada je remixirao Detour, Ivanu Kindl, Songkillers-e, Borisa Štoka, Pocket Palmu i druge, te je njegov zvuk dobro poznat slušateljima modernije glazbe.Remix je dostupan na svim glazbenim servisima poput Spotify,Deezer, Itunes, Google play… Topa je za ovo izdanje i dizajnirao vizualni dio.

Što s tiče house izdanja i autorskih singlova Topa je napravio višegodišnju pauzu, a nakon produciranja disco / jackin housea,  svoje vrijeme ulaže u originalne house skladbe. Uskoro se očekuju nova house izdanja, te novi domaći pop singl Tope. Do tada uživajte u „Znaš li?” Topa Remix i njegovim house mixevima dostupnima na youtube,  mixcloud te soundcloud servisima.

TEKST: S. P.       FOTO: Topa

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn