NOVI CIKLUS PROMENADNIH KONCERATA – Ljetni poklon Gradske glazbe i prijatelja svome gradu

Datum objave: 06. 6. 2023. | Kategorija: Scena

NOVA GRADIŠKA – Želeći oživjeti “starograđanski” štih novogradiških ulica i trgova, ojačati urbani identitet sredine i dane dugog toplog ljeta učiniti sadržajnima, članovi Gradske glazbe Nova Gradiška i narednih će mjeseci, subota i nedjeljama, po dobroj, staroj tradiciji, u gradskom parku organizirati promenadne koncerte

Gradska glazba nova gradiška, društvo s tradicijom dugom stoljeće i pol, jedno od najstarijih orkestara u Slavoniji, pa i šire, nedavni domaćini 44. Smotra Saveza amaterskih puhačkih orkestara Slavonije i Baranje, i ovo će ljeto, po dobroj, staroj tradiciji, u društvu prijatelja, u središnjem gradskom parku organizirati promenadne koncerte. Jedinstvena prilika za “probe” potrebne svim glazbenicima, sjajan je ljetni poklon gradu ali i oblik revitalizacije starograđanskog štiha novogradiških ulica i trgova kao i jačanje urbanog identiteta sredine poznate po velikom broju kvalitetnih kulturno zabavnih sadržaja u vrućim ljetnim mjesecima.

Promenadni koncerti održavat će se subotom i nedjeljom, a na njima će, uz organizatore, članove društva koje se ponosi velikim brojem mladih glazbenika i glazbenica, nastupiti i brojni prijatelji i suradnici iz svih dijelova Slavonije i šire. Bacite oko na sadržaje i navratite, promenadni koncerti na najljepšoj gradskoj pozornici na otvorenom čekaju!

TEKST: S. Tarbuk                  FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn