NOVA VIKEND ZABAVA UZ GRADSKU GLAZBU I PRIJATELJE – Za znalce i amatere, slušatelje i svirce, partijanere i ekipu

Datum objave: 10. 7. 2021. | Kategorija: Scena

NOVA GRADIŠKA – Želite li ovo ljeto uspješno popratiti sve sadržaje, bez kvalitetnog planera i kalendara, neće ići. Jer, uz najpoznatiju gradsku manifestaciju rezerviranu za kolovoz, redovne vikend programe u režiji Pučkog otvorenog učilišta M.A.R. I Turističke zajednice, tu su još i sve omiljenija vikend druženja uz Gradsku glazbu i njihove prijatelje.

U očekivanju kolovoza, godinama rezerviranog za najpoznatiju novogradišku glazbenu manifestaciju, vruće godišnje doba možete ispuniti i brojnim drugim sjajnim sadržajima. Uz iznimno sadržajnu ovogodišnju zajedničku priču POU M.A.Relković i Turističke zajednice koja svakog vikenda posjetiteljima nudi i po nekoliko istinskih poslastica, za dobru zabavu i glazbenu edukaciju, tradicionalno će brinuti i članovi Gradske glazbe. Jer, kakvo bi to bilo ljeto bez, svima omiljenih, promenadnih koncerata uz šum vode “Tri gracije”?

Navratite li u središnji gradski park ovu subotu, 10.srpnja, za vaše dobro raspoloženje pobrinut će se Miro Kadoić quartet, vrsni jazz multi-instrumentalist koji u goste stiže s jednako kvalitetnom, pratećom ekipom. Dobra zabava čeka vas i dan kasnije, u nedjelju, 11.srpnja, kada je na rasporedu još jedan u nizu nastupa novogradiških “limenjaka”. Uz dobro društvo i vrhunsku ponudu lokalnih proizvođača, nazdravite ljetu u Gradu i budite sigurni da se na istom mjestu vidimo i slijedeći vikend!

TEKST: S. T.        FOTO: TZNG Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn