NOVA TURISTIČKA PONUDA – Zlatni lug proširio i sadržajno obogatio smještajne kapacitete

Datum objave: 30. 11. 2016. | Kategorija: Gospodarstvo

n

EMOVCI – “Od danas smo bogatiji za još 20 ležajeva. Konačno možemo smjestiti jedan autobus posjetitelja i ovime najavljujemo novu priču. Ako nemate kapacitet smjestiti jedan autobus, nitko od agencija ne  želi s vama razgovarati. Smatram kako će Požega ovime dobiti jako puno i očekujem kako ćemo konačno postati prepoznatljivi kao pravo turističko odredište,” rekao vlasnik Zlatnog luga Thomas Heinz Pandžić na današnjem otvorenju novih smještajnih kapaciteta.

Uz standardnu ponudu, gostima je u objektu koji je uređen uz krčmu omogućen dnevni boravak sa zabavnim sadržajima i igraonicom, a u objekt je uloženo oko 120 tisuća eura vlastitih sredstava, naglasio je, ne krijući zadovoljstvo postignutim,Thomas Heinz Pandžić.

nn

“Slavonija može imati turističku ponudu 365 dana i cijelo vrijeme upravo nas to potiče na investicije jer jedino na taj način, kada ispuniš 365 dana svoje kapacitete, možeš biti pozitivan i ići naprijed. Na moru se ne moraju toliko truditi za goste, mi ovdje na kontinentu malo teže ostvarujemo svoje prihode i moramo biti kreativniji, ali budućnost je pred nama. Do sada smo pokušavli privući sredstva iz eruopskih fondova ali nismo uspjeli  tako da smo ulagali svoja sredstva, no s novom godinom prelazimo u tvrtku “Zlatni lug d.o.o.” i očekujemo kako će se neke stvari mijenjati jer jedino smo dobili podršku od Ministarstva turizma koji su prepoznali naša nastojanja oko kontinentalnog turizma,” rekao je Pandžić dodajući kako na proljeće kreću u izgradnju dječjeg igrališta, a planiraju do 1. svibnja sljedeće godine završiti i kamp odmorište te jezero za kupanje u Emovačkom lugu.

“Vrlo nam je važno da se na ovom području vodi briga o smještajnim kapacitetima. Zlatni lug je na ovaj način zaokružio jednu priču i oni su se doista pokazlai kao turistički potencijal koji  niže jednu turističku ponudu za drugom kako bi gosti imali što iskusiti i vidjeti.U Slavoniji su veliki potenicijali, samo ih je potrebno prepoznati i promovirati,” rekla je ovom prilikom direktorica TZ Grada Požege Silvija Podoljak.

TEKST: S. Pok     FOTO: Dorian Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn