NOVA PJESMA I VIDEOSPOT – Božićnih 6 i “Božić nas raduje”

Datum objave: 29. 11. 2021. | Kategorija: Scena

Objavljen je videospot za novu božićnu pjesmu “Božić nas raduje” čiji su autori Alen Orlić i Ivan Mikulić. Pjesmu “Božić nas raduje” izvodi šest popularnih hrvatskih glazbenih imena okupljenih za tu božićnu pjesmu pod imenom Božićnih 6.

Božićnih 6 su Goran Bošković (frontmen nagrađivanog i popularnog slavonskog benda Fluentes), Zdenka Kovačiček (glazbena diva koja je ove godine nagrađena Porinom za životo djelo),  Gelato Sisters (trio koji čine sestre Sanja i Neda Parmać te Jana Valdevit), Pamela Ramljak (članica nekadašnjeg sastava Feminnem, čija je članica bila i Neda Parmać, a danas su obje uspješne pjevačice i u samostalnim glazbenim vodama), Minea ( nekada popularna pjevačica, a zadnjih godina i poznato voditeljsko lice s TV ekrana) i David Danijel (mladi pjevač iz Opatije poznat po suradnjama s Lidijom Percan, Radojkom Šverkom i dr. velikim imenima hrvatske glazbe). Redatelj videospota je Max Hozić

„Iznimno sam počašćen pozivom na sudjelovanju u ovom projektu. Otpočetka je bilo puno pozitive, iskrene ljubavi i predanosti u stvaranju ove pjesme. Pjesma zrači dobrotom, ljubavlju i radošću što smo mi izvođači prepoznali i to utkali svojom izvedbom u nju. Posebno mi je drago što sam dobio priliku surađivati sa sjajnim glazbenicima, što smo se dobro nasmijali i zabavili tijekom snimanja spota i što je na kraju sve ispalo spontano i neopterećeno.” naglasio je pjevač grupe Fluentes Goran Bošković.

Ivana Mikulića, autora glazbe i aranžmana pjesme Božić nas raduje naglasio je: oblj “Jako mi je drago što smo i ove godine objavili jednu novu božićnu pjesmu. Nakon poznate slavonske pjevačice Barbare Dautović i pjesme “Pamtim Božić naš” od prije nekoliko godina te prošlogodišnje pjesme “Božić povezuje” u izvedbi Božićnih 16 (Zorica Kondža, Marko Kutlić, Bojan Jambrošić, Nikolina Tomljanović, Igor Drvenkar, Mario Roth, Max Hozić, Alen Đuras, Neda Parmać, Sabrina Hebiri, Azzurro, Nina Kraljić, Mihael Bogčev, Marko Vukes, Kristina Boban i Mateo Mikulić) želim se iskreno zahvaliti i ovogodišnjim sjajnim izvođačima pod zajedničkim imenom Božićnih 6, koji su pjesmu oplemenili svojom vrhunskom izvedbom. Vjerujem da će pjesma pronaći put do srca i domova ljudi te svima uljepšati blagdane u ovim čudnim vremenima.”
“Izrazito mi je drago da smo se svi uspjeli okupiti i snimiti ovu veselu božićnu priču. Na setu je bilo veselo i dinamično, pa vjerujem da će gledatelji to i osjetiti u spotu. A točno ta pozitivna energija ono je što je duh Božića” rekao je redatelj videospota Max Hozić.

TEKST: S. P.            FOTO: ArTon Music

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn