NOGOMETNI TURNIR MLADEŽI VIDOVCI 2017 – Sudjelovalo 600 mališana iz 5 županija

Datum objave: 26. 6. 2017. | Kategorija: Sport

N

VIDOVCI – NK Slavonija iz Požege pobjednik je  Nogometnog turnira mladeži Vidovci 2017. u kategoriji 2008. godište i mlađi. Drugo mjesto pripalo je ekipi NK Kustošija iz Zagreba, a treći je NK Hajduk iz Pakraca. Najbolji strijelac bio je Ivan Ušćebrka iz NK Slavonija Požege, najbolji golman Vito Crnjac također iz NK Slavonija Požega a najbolji igrač Luka Srpek iz NK Kustošija Zagreb.

Pobjednici 2006. godište i mlađi su NK Hypo limač Osijek, 2. mjesto pripalo je domaćinima NK Dinamo – Vidovci Dervišaga 1,a 3. mjesto NK Marsonia Sl. Brod. Najbolji golman bio je Andrej Vladetić iz NK Hypo limač Osijek, najbolji strijelac Tvrtko Janković iz NK Dinamo Vidovci – Dervišaga, a najbolji igrač Sergej Levak iz NK Hypo limač Osijek. Nogometaši 2004. godište i mlađi igrali su u petak, prvoga dana turnira a pobjedu je odnijela ekipa NK Slobodnica, 2.mjesto pripalo je Školi nogometa Batrina, a 3.NK MLADOST iz Pavlovaca.

Tijekom tri dana turnira nastupilo je 50 ekipa i više od 600 malih nogometaša s područja pet županija, Brodsko – posavske, Zagrebačke, Virovitičko – podravske, Osječko – baranjske i Požeško – slavonske. Zadovoljstvo turnirom nije krio ni Tomislav Čabraja predsjednik NK Dinamo – Vidovci Dervišaga. “Zadovoljan sam mada je bilo nekih propusta koje ćemo idući put svakako ispraviti, ali najvažnije je da su zadovoljni svi koji su bili i sudjelovali na turniru. Ovo su odradili naši treneri, Marijana Devčić, Krunoslav Pranjić i Dragutin Krizmanić naše je bilo da organiziramo turnir kao uprava kluba. Puno ljudi se uključilo, roditelji djece koja treniraju, veterani kluba i dr.,a bez svih njih ne bi bilo moguće sve ovo što smo imali tijekom tri dana,”rekao je Čabraja i najavio kako će u klubu održati dogovore oko organizacije ljetnog kampa u bazičnim sportovima koji bi trebao biti održan idući mjesec.

TEKST: S. P.      FOTO: M. S.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn