NK SLAVONIJA – Krešimir Brkić:”Nabrijan sam na sutrašnju utakmicu i uvjeren u veliku borbu i prolaz dalje”

Datum objave: 18. 9. 2017. | Kategorija: Sport

N

POŽEGA – Konferencija za medije Nogometnog kluba Slavonija održana je danas u prostorijama kluba povodom sutrašnje utakmice 1/16 finala Hrvatskog kupa protiv NK Zadar. Nazočnim novinarima su se obratili predsjednik kluba Krunoslav Prpić, trener Krešimir Brkić te kapetan momčadi Mario Majstorović.

“Zadar je klub s dugom prvoligaškom tradicijom, u ovom trenutku su u našem, trećeligaškom rangu natjecanja s izrazitom ambicijom da se vrate u drugu pa posljednično i u prvu hrvatsku nogometnu ligu. Ipak, uz maksimalni angažman i dozu sreće imamo se pravo u sutrašnjoj utakmici nadati pozitivnom rezultatu pa i prolasku u osminu finala, među 16 ekipa u Hrvatskoj. To bi bila velika stvar za ovu ekipu, za sport u Požegi općenito. Vratili bismo Slavoniju na mapu gdje dugo nije bila”, izjavio je predsjednik Prpić.

Trener Brkić ima puno pouzdanje u svoje nogometaše i uvjeren je u prolaz dalje. “Utakmica će biti teška i neizvjesna, oni imaju još uvijek imaju igrače koji su dugo igrali prvu ligu. Kao trener sam izuzetno motiviran, baš sam ono što se kaže u žargonu nabrijan i uvjeren da sam to uspio prenijeti na ekipu. Mi imamo pravo vjerovati i vjerujemo da ćemo sutrašnju utakmicu dobiti. Jedno je sigurno a to je da će biti velika borba na terenu i da ćemo dati sve od sebe”, kazao je Brkić.

DSC00016

Dodao je kako su dobro proučili Zadrane, a jedan igrač Slavonije je na fakultetu u Zadru pa je otišao na utakmicu Zadra prošlo kolo i skupio vrlo važne podatke o protivniku. “Oni također imaju problema s realizacijom, postigli su dva gola u četiri kola. Sve informacije o njima imamo, gledali smo ih, znamo kako trebamo igrati. Još nas danas očekuje zadnji tehnički trening pred utakmicu i sve snage ćemo skupiti za sutra”, zaključio je Brkić.

Kapetan Plavih je izjavio kako je bio težak put u kupu koji je doveo do ove utakmice. “Sada smo dobili priliku pokazati se protiv dobrog i čvrstog protivnika, bivšeg prvoligaša. Moji dečki i ja znamo da ćemo sutra izaći 120 posto spremni na teren i pokušati u sljedećem kolu dovesti u Požegu nekog od prvoligaša nakon što pobijedimo Zadar. Svi smo zdravi, oporavili smo se i ostvarit ćemo pobjedu”, izjavio je Majstorović.

Kapetan Mario Majstorović

Utakmica između nogometaša Slavonije i Zadra, podsjetimo, igra se sutra (utorak) s početkom u 15.30 sati na stadionu pokraj Orljave. Prema pravilima natjecanja, igra se samo jedan susret, a njegov će se pobjednik plasirati u osminu finala Hrvatskoga nogometnoga kupa.

TEKST: Bojan Miščević     FOTO: B. Miščević

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn