NK POŽEGA – Željko Mitrović, novi trener NK Požega: Stepenicu smo kvalitetniji od ostalih

Datum objave: 20. 7. 2017. | Kategorija: Sport

mmmmmm

POŽEGA – Branitelje naslova prvaka 1. Županijske nogometne lige igrače Nogometnog kluba Požega u pripreme za novu sezonu elitnog ranga županijskog nogometa povest će iskusni požeški nogometni trener Željko Mitrović koji će prozivku i prvi trening obaviti u nedjelju, 23. srpnja u 18 sati na igralištu NK Požega na Sportsko – rekreacijskom centru.

“Ambicije kluba su uvijek najviše, a to je osvajanje prvog mjesta u ovoj ligi. Rezultati pokazuju da je Požega, što se tiče ovog ranga, ipak stepenicu kvalitetnija od ostalih”, izjavio je za Slavonski.hr Željko Mitrović.Prvu momčad Požege već je vodio uspješno sredinom devedestih godina prošlog stoljeća kada je u sezoni 1995./1996. osvojio naslov prvaka 4. HNL (Liga Našice – Požega).

1500534159pozega_96

U Nogometnom klubu Požega posljednji put je bio u sezoni 2010./2011. kada je u proljetnom dijelu vodio juniorsku ekipu.  “Sadašnje igrače poznajem, sve njih sam trenirao u više navrata, najmanje jedanput. Ovaj kadar definitivno zadovoljava jer su svi na broju osim Kreše Vidovića koji je otišao u Veliku. Vode se razgovori s nekolicinom igrača no za to još ima vremena”, rekao je Mitrović.

TEKST: B. Miščević      FOTO: D.M./ PŠS

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn