NK GRANIČAR ZAGRAĐE – Igralište na “Glivnjaku” u Zagrađu dobilo novo ruho

Datum objave: 04. 3. 2021. | Kategorija: Sport

 ZAGRAĐE – Članovi NK “Graničar” iz Zagrađa odradili su još jednu u nizu radnih akcija kojoj je cilj podići razinu kvalitete igrališta te prostora u klubu i oko kluba. Uređenju igrališta za nastavak sezone odazvalo se oko 30 članova kluba.

Priprema je obavljena s radnim strojevima i 30 kubika pijeska, a novo ruho bolju kvalitetu igre dat će i nova trava. Radnim akcijama u klubu odazvalo se oko 30 članova koji su vrijedno I marljivo pripremali igralište za nastavak sezone.

“Mogu reći s velikim zadovoljstvom da je radna energija I entuzijazam u klubu na velikom nivou što svakodnevno svjedočimo dolaskom novih ljudi u klub. Želja uprave kluba je stvoriti što bolje uvjete treniranja naših nogometaša kako bi mogli postizati što bolje rezultate, a ujedno biti dobri domaćini svima koji dolaze igrati nogomet,” naglasio je predsjednik kluba Bruno Horvat. Dodao je kako se nada da će krenuti i radovi na postavljanju nove rasvjete oko igrališta te uređenju prostora potkrovlja u klubu. Pri tom, kako je naglasio velika zahvala ide i Gradu Pleternici na svesrdnoj pomoći.

TEKST: S. P.     FOTO: B. H.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn