NK DINAMO VIDOVCI-DERVIŠAGA – Pobjednik noćnog turnira Caffe bar Vertigo, ulica Stjepana Radića jača u povlačenju užeta

Datum objave: 09. 7. 2017. | Kategorija: Sport

n

VIDOVCI – Nogometni klub Dinamo Vidovci – Dervišaga organizirao je noćni malonogometni turnir na umjetnoj travi s mantinelom koji se održao sinoć na igralištu u Vidovcima. Pobjednik turnira je ekipa Caffe bar Vertigo. Posebna atrakcija je bilo povlačenje užeta između stanovnika vidovačkih ulica, a ponosni pobjednik ove godine je ulica Stjepana Radića u Vidovcima. Turnir se igrao po sistemu 5+1, a nastupilo je devet ekipa.

“Preko 20 godina se odvijaju turniri na stadionu Nogometnog kluba Dinamo Vidovci-Dervišaga. Ove će godine biti tri noćna turnira. Teren na mantinele s umjetnom travom je u punoj funkciji već godinu i pol dana, a on je rezultat dobrog projekta koji je prepoznat i potpomognut od strane grada Požege, županije i Hrvatskog nogometnog saveza,”rekao je Marko Dumančić, tajnik nogometnog kluba Dinamo Vidovci-Dervišaga.

nn

U društvu predsjednika kluba Tomislava Čabraje susreli smo i legendarnog ratnog zapovjednika gardijske brigade Tigrovi Dragana Lucića.

nnn

“Svake godine navratim i uživam obzirom da su ovi sportski tereni super uređeni i da je dobra organizacija. Svjedoci smo da je ovdje veliki broj djece, ali i penzionera u kojima i ja pripadam. Najsretniji sam što vlada mir i što su ljudi veseli. U miru je moguće razvijati poznanstva, prijateljstva, poslove, stvarati pozitivne emocije i razvijati ideje. Čovjek sam koji najviše voli mirno vrijeme i ono što proizlazi iz toga,” izjavio je Lucić uživajući u sportskim nadmetanjima svojih domaćina .

TEKST: B. Miščević     FOTO: B.M/ NK Dinamo Vidovci-Dervišaga

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn