NK DINAMO VIDOVCI – DERVIŠAGA: Dok nema treninga, vrijeme iskoristili za uređenje terena i prostorija

Datum objave: 24. 5. 2020. | Kategorija: Sport

POŽEGA/ VIDOVCI – Na sportskom prostoru NK Dinamo Vidovci – Dervišaga članovi i prijatelji kluba odradili su još jednu u nizu akcija kako bi uredili nogometno igralište, prostorije i okoliš za predstojeća sportska i društvena zbivanja. Vrijedne Vidovčane posjetio je i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

“Koristimo ovo vrijeme kada nema treninga da uredimo naše igralište, njegov okoliš i prostorije. Pripremamo se na taj način za predstojeću nogometnu sezonu ali i 29. obljetnicu osnutka 63. samostalnog bataljuna ZNG-a jer kao što znate ovdje je bilo njihovo prvo okupljanje,” naglasio je predsjednik NK Dinamo Vidovci – Dervišaga Tomislav Čabraja. Predsjednik Čabraja zahvalio je Gradu Požegi na donaciji u materijalu te soboslikarskim obrtnicima Špiranec i Peruzović koji su sa svojim ekipa odradili ličilačke radove.

Radnu akciju posjetio je i gradonačelnik Darko Puljašić. “Grad Požega i ja kao gradonačelnik uvijek pomažemo u svim radnim akcijama svima koji rade za dobrobit svog mjesta i zajednice. Za takve različite programe imamo i predviđena sredstva, a raspoređujemo ih i dodjeljujemo onima koji to svojim entuzijazmom i radom zaslužuju,” rekao je gradonačelnik Puljašić.
S gradonačelnikom Puljašićem mještai su razgovarali i u drugim ulaganjima, ponaprije infrastrukturnim, poput izgradnje ulice uz igralište koja je već predviđena projektom te o uređenju i dogradnji mjesnog doma uz igralište.

TEKST: S. P.      FOTO: D. K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn