NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE – Strastven, dirljiv i agresivan novi spot grupe Cold Snap

Datum objave: 12. 8. 2020. | Kategorija: Scena

Najpoznatiji hrvatski metal bend Cold Snap objavio je dvostruki spot za singlove “Black Diamond” i “Serenity”. Kako su oba singla dio iste priče objedinjeni su u jedan kratki film. Reakcije na novi spot stižu iz cijelog svijeta, a uskoro će Cold Snap objaviti i video reakcije glazbenika, producenata i fanova koji su oduševljeni novim video spotom i pjesmama Cold Snapa, piše Music box.

Pišemo pjesme kako bismo izbacili iz sebe agresiju, nezadovoljstvo, nepravdu i bol koju svi ponekad osjećamo, a video spotove radimo kako bi svaka naša priča u pjesmi dobila i vizualni prikaz s puno metafora i snažnom porukom.” poručuju iz Cold Snapa.

“Black Diamond” i “Serenity” pričaju o emotivnom neuspjehu, posljedicama vlastite sebičnosti i nametnutoj mržnji prema onima koje volimo. Ovaj dvostruki spot prikazuje agresivnu (pa i animalnu) ljubav između dvoje koje uvjerljivo tumače Jan Kerekeš i Iskra Jirsak. Iako je kroz spot svaka iduća scena mračnija od prethodne, kulminacija priče je “čišćenje” – povraćanje prljavštine i otrova koji su se skupili u nama. Kraj spota je spokoj, pomirenje, ponajprije s vlastitim demonima. U dva dana snimanja spota snimljeno je više od 6 sati materijala od kojih su odabrani najbolji kadrovi za ovaj “kratki igrani film”.

“Ako se u ljubavi razbijete poput crnog dijamanta, nađite svoj spokoj.” – Cold Snap

IZVOR: music-box.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn