NATJECANJE U PITOMAČI – Powerlifting klub Body Art vratio se s pregršt medalja i pehara

Datum objave: 13. 3. 2017. | Kategorija: Sport

n

POŽEGA/PITOMAČA –  Ovu subotu i nedjelju održano je prvo ovogodišnje natjecanje u powerliftingu i bench press-u u Pitomači. Na natjecanju čiji je organizator bio Powerlifting klub Maksimum iz Pitomače sudjelovala je i natjecateljska ekipa Powerlifting klub Body Art koja je ostvarila izvrsne rezultate.

“Organizatori su savršeno odradili svoj posao i ovo je bilo jedno od najbolje organiziranih natjecanja do sada. Čestitke Luki, Mariju i ostatku ekipe. Prvog dana, subota, održano je natjecanje u powerliftingu, a drugog dana, nedjelja, u bench press-u (potisak sa klupe). Za Body Art u powerliftingu nastupaju Brigita Bakić (dva zlata: prva u kategoriji juniori do 63 kg, prva apsolutna od svih juniorki), Karlo Čuljak (dva zlata: prvi u kategoriji kadeti do 74 kg, prvi apsolutno od svih kadeta) i Ivan Del Vechio (zlato i srebro: prvi u kategoriji kadeti do 93 kg, drugi apsolutno od svih kadeta). Imali smo savršen powerlifting dan, svi su popravili svoje liftove, a Brigita je popravila svoj Hrvatski rekord u bench pressu na 77,5 kg. Sve što smo mogli osvojiti, osvojili smo. Kao trener, mogu se samo zahvaliti ovim mladim sportašima na svemu što su pokazali ove subote. Sav znoj, trud i odricanje na treningu se isplatilo,” naglasio je trener Požežana Robert Međugorac.

Body Art team subota

Nedjelja je dodaje Međugorac, bila odličan bench press dan. Za Body Art nastupile su Patricia Januš (dva zlata: prva u kategoriji žene open do 63 kg, prva apsoolutna od svih žena open kategorija), Brigita Bakić (dva srebra: druga u svojoj kategoriji, druga u apsolutnoj kategoriji juniorki),  te Davor Januš (dva zlata: prvi u kategoriji master 2 invalid do 93 kg, prvi apsolutno u kategoriji Master 2 invalid) i Darijo Marković (peto mjesto u kategoriji open do 105 kg, mladi tata blizanaca je došao umoran na natjecanje ;)). “Patricia i Davor srušili su svoje osobne rekorde, prezadovoljan sam s njihovim liftovima, a Brigita je, zbog umora od powerlifting subote, dizala malo slabije nego dan prije. Pred nama je odmor i opravak od stresa natjecanja, a zatim sljede pripreme za Đurđevac Open u lipnju. Sretan sam što, nakon svih napora, ekipa se vraća bez ozljeda i s puno medalja i pehara,” zaključio je trener Međugorac.

TEKST: S. P./R. M    FOTO: Powerlifting klub Body Art

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn