NAŠ SVIJET – Pogledajte spot mladih požeških kreativaca!

Datum objave: 22. 8. 2016. | Kategorija: Scena

snapshot

POŽEGA- Kad grupa mladih i kreativnih ljudi koji dišu život punim plućima svoje ideje pretvori u djelo, djelo je to koje nadahnjuje i koje vrijedi vidjeti. Upravo takav je spot “Naš svijet” skupine mladih Požežana koji donosi sliku i zvuk požeškog ljeta oplemenjenog ljubavlju.

Tekst pjesme “Naš svijet” napisao je Ivan Sarić, a glazbu Anamarija Mutić koja je Požežanima a i šire poznatija kao pjesnikinja jer Anamarija je dvostruka dobitnica prestižne nagrade “Goranovo proljeće”, vrlo dobro se snalazi i u glazbenim vodama. Aranžman potpisuje Zvonimir Klinčić, režiju i produkciju Anabela Sulić, a svoj doprinos dali su Ivan Sarić, Borna Mutić i Saša Mutić. “Pjesmu smo napisali zajedno moj dečko Ivan i ja, a onda sam ju uglazbila i snimila u studiju uz aranžman Zvonimira Klinčića. Nemamo posebne ambicije, cilj pjesme je samo širenje pozitive, željela sam pokazati svoje stvaralaštvo, tu umjetničku stranu, a vidjet ćemo što će vrijeme dalje donijeti,” rekla nam je Anamarija dodajući kako nakon prve zbirke “Kaktus slavi rođendan” trenutno priprema drugu zbirku pjesama.

“Spot je nastao u jednom danu, željeli smo snimiti nešto vedro, mladenački i ljetno na požeškim lokacijama. Anamarijina ideja je da se vide samo noge, a onda smo to doradili u skladu s mogućnostima jer mi ipak ne posjedujemo profesionalnu opremu i kameru. No, okupili smo se i odradili to i mi smo zadovoljni,” rekla je Anabela Sulić koja, baš kao i Anamarija, ima svestranu umjetničku “žicu” jer se uz filmsko stvaralaštvo, vrlo dobro snalazi i na kazališnoj sceni kao članica Kazališne amaterske družine Gradskog kazališta Požega. Pogledajte Naš svijet i vratite dio ljeta!

TEKST: S. Pok     FOTO: Youtube

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn