NAJSPORTAŠI PAKRACA U 2017. – Zvjezdana Drašner, Patrik Amić i Sadmir Delihodžić

Datum objave: 16. 3. 2018. | Kategorija: Sport

IMG_3431-1-1024x614_c

PAKRAC –  U sklopu proslave Dana grada Pakraca održan je 25. tradicionalni izbor najboljeg sportaša u protekloj godini.  Zvjezdana Drašner, streličarka SK Kuna je najbolja sportašica Pakraca u 2017. godini, Patrik Amić, njezin klupski kolega, najbolji je mladi sportaš, dok je najboljim sportskim djelatnikom u 2017. godini proglašen Sadmir Delihodžić iz KK Slavonski banovac.

Najboljim sportašima  nagrade su uručene na prigodnoj svečanosti održanoj 15. ožujka u Hotelu Pakrac. Nagradu mladom Patriku Amiću uručio je Sadmir Delihodžić, predsjednik Sportske zajednice grada Pakraca. Delihodžića pak, kao najboljeg sportskog djelatnika nagradila je Ivana Orban, direktorica LRA PC Pakrac, dok je nagradu za najbolju sportašicu Pakrac u ime odsutne Zvjezdane Drašner  iz ruku gradonačelnice Anamarije Blažević primio Zoran Petrović, predsjednik SK Kuna.

IMG_3418

Izbor sportaša godine priredba je s dugogodišnjom tradicijom i održava se redovito u sklopu proslave Dana Grada Pakraca, u suorganizaciji Pakračkog lista i Sportske zajednice grada Pakraca, a pod pokroviteljstvom Grada Pakraca.

TEKST: S. P.    FOTO: pakrackilist.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn