MOTO KLUB VELIKA – 2. Memorijalna Autocross Utrka “Vlado & Robert”

Datum objave: 10. 6. 2018. | Kategorija: Sport

nas

VELIKA – Auto moto klub Velika, i ove godine okupio je ljubitelje adrenalinske vožnje na stazi Poljanice iznad starog vojnog tabora. Iako su svi sudionici utrke svojevrsni pobjednici ove su godine  posebno slavili 1. Hrvoje Pavlović, 2. Robert Tomić i 3. Filip Devčić.

Velička priča posebna je po tome što su kvalitetne uvjete za dobru adrenalinsku zabavu organizatori ostvarili na nekadašnjem divljem deponiju, spojivši tako ugodno i zabavno s korisnim – na dobrobit cijele zajednice, posebice mladih ali i prirode čijim se ljepotama Veličani itekako ponose.

“Osim promocije automobilizma i kluba domaćina, odavanja dužne počasti Vladi i Robertu, ovogodišnji cilj organizatora je podići utrku na višu razinu. Dozvoljavaju nam to tradicija ali i činjenica da je staza na Poljanici jedina takve vrste u istočnom dijelu Hrvatske, stručnjaci kažu, ni malo lošija od onih najboljih, kakvima se ponosi Zagorje,” napisali su organizatori na svojoj Facebook stranici, a fotografije donose dio ovogodišnjeg adrenalinskog ozračja sa staze.

TEKST: S. P.     FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn