MEMORIJALNI TURNIR U VIDOVCIMA – Sportsko nadmetanje u spomen na poginule hrvatske branitelje

Datum objave: 01. 8. 2022. | Kategorija: Sport

VIDOVCI – Pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, a u organizaciji NK “Dinamo” Vidovci-Dervišaga na stadionu u Vidovcima održan je proteklog vikenda dvodnevni memorijalni turnir “Poginuli hrvatski branitelji iz Vidovaca i Dervišage”. Domaćini su pobjednici turnira koji je okupio i ekipe iz Rajsavca, Požege te Vetova.

Na stadionu NK Dinamo Vidovci Dervišaga održan je memorijalni turnir u spomen na sve poginule, nestale i umrle branitelje iz Vidovaca i Dervišage koji su igrali za taj nogometni klub.

Uz brojne posjetitelje na turniru su bili i tajnik Požeškog sportskog saveza Željko Mitrović, predsjednik Udruge veterana 63 gardijske bojne Dragan Valenta, predsjednik Udruge dragovoljaca domovinskog rata iz Požege Tomislav Galović, izaslanica potpredsjednika Vlade i ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda Marina Štimac, zamjenik gradonačelnika Požege Borislav Miličević i požeško-slavonska županica Antonija Jozić koja je prigodnim riječima otvorila turnir. Ovom prigodom položeni su vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule i umrle hrvatske branitelje.

Pobjednik turnira je ekipa domaćina NK Dinamo Vidovci- Dervišaga koja je u finalu pobjedila ekipu HNK Graševina iz Vetova, a za treće mjesto izborila se ekipa iz Požege dok je četvero mjesto zauzela ekipa iz Rajsavca, no kako ističu organizatori, zahvala ide svima jer na ovom turniru doista je bilo najvažnije – odati počast i sudjelovati.

TEKST: S. P.          FOTO: NK Dinamo Vidovci-Dervišaga

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn