MEĐUNARODNI TENISKI TURNIR PAROVA – Najuspješniji novogradiško-požeški parovi

Datum objave: 21. 8. 2017. | Kategorija: Sport

ngglavna

NOVA GRADIŠKA – Džentlmenski i sa stilom, onako kako je to moguće samo u bijelom sportu, u dvije natjecateljske kategorije-gospoda do 45 i ona iznad 45 godina starosti, u dane Novogradiškog glazbenog ljeta održan je Međunarodni teniski turnir parova.

Događaj u režiji novogradiškog Teniskog kluba, po posljednji put organiziran na teniskim terenima „Eduard“ u Cerniku, jer do idućeg će Glazbenog ljeta grad imati vlastite teniske terene na Slavči, u službenom je nacionalnom kalendaru natjecanja i boduje se za rang listu Hrvatske unije tenisača. Značaj turnira koji se igrao u dvije kategorije-gospoda do 45 godina i starija gospoda, prepoznalo je 30 tenisača pristiglih iz Zagreba, Đakova, Požege, Metkovića, bosanskohercegovačkih Gruda i grada domaćina, Nove Gradiške.

m1 m2

Pobjednici turnira u kategoriji gospode mlađe od 45 godina su Marko Brčić i Josip Keller, novogradiško-požeška kombinacija koja je u finalu pobijedila Ivicu Magdića i Gorana Baletića. U kategoriji tenisača starijih od 45 godina najuspješniji su bili Novogradiščani-Aleksandar Jović i Alen Ivanović, par koji je u finalu pobijedio još jedan domaći par-Gorana Nikiforova i Milana Prpića.Kategorija je to u kojoj se natjecao i Mirko Fodor, sjajni voditelj Novogradiškog glazbenog ljeta i veliki zaljubljenik u tenis.

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: TK NG facebook

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn