MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA PLACE2GO – Svoju ponudu predstavila i Brodsko-posavska županija

Datum objave: 09. 4. 2022. | Kategorija: Gospodarstvo

ZAGREB – Ovaj vikend Zagreb je po deveti put domaćin Međunarodnog sajma turizma PLACE2GO, najvećeg događanja te vrste u Hrvatskoj. Na jedinstvenom mjestu turističke ponude i potražnje svoje adute predstavlja i Turistička zajdnica Brodsko posavske županije

Sajam na kojem je od prvog održavanja, 2012. godine, nastupilo više od 500 izlagača iz 34 zemlje svijeta, Međunarodni sajam turizma PLACE2GO, najveće događanje te vrste u Hrvatskoj, u svom devetom izdanju, ovaj vikend u Zagrebu, predstavit će i turističku ponudu Brodsko posavske županije. Mjesto suradnje, susreta i razmjene iskustava svima koji navrate, tijekom tri dana trajanja, nudi niz zanimljivih i zabavnih sadržaja, a putnicima željnim novih destinacija, priliku da odaberu svoje slijedeće putovanje.

Ove godine PLACE2GO po prvi puta ugošćuje izlagače iz Crne Gore i Nizozemske, a u novom svjetlu će se predstaviti i posebno atraktivne destinacije poput Maldiva, Indonezije i Indije koja je i zemlja-partner ovogodišnjeg sajma. Uz ponudu susjeda-Slovenije, Srbije, Italije, Bosne i Hercegovine, zajednički će se predstaviti i gotovo svi hrvatski Nacionalni parkovi i Parkovi prirode, te po prvi put i Hrvatske kulturne rute Vijeća Europe.

TEKST: S. T.           FOTO: TZ BPŽ

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn