LA ROSSA ROSA – Za neodoljivo slatko ljeto, okusi čaroliju!

Datum objave: 05. 7. 2024. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Miris ljeta, dodir sunca na koži i puna usta slatkih okusa, neodoljiva su kombinacija. Jer, čemu se opterećivati kalorijama, kad i najraskošniji deserti, unatoč općem mišljenju, itekako mogu biti i zdravi. Dokazat će vam to La rossa rosa, novogradiška varijanta Wonkine tvornice čokolade, u ulici Petra Preradovića 26 a, jedinstveni spoj zanatske vještine i životne strasti.

Kemičari kažu kako je dovoljan tek jedan pravi zalogaj da u vama probudi hormon sreće. Osim toga, ono smo što jedemo, a kako samo provjereno kvalitetni ukusi utječu i na naše raspoloženje, na osobnom ljetnom meniju svakako bi trebale biti slastice. Jer, čemu se opterećivati kalorijama, kad i najraskošniji deserti, unatoč općem mišljenju, itekako mogu biti zdravi.

Dokazat će vam to La rossa rosa, novogradiška varijanta Wonkine tvornice čokolade u ulici Petra Preradovića 26 a, čarobno mjesto koje spaja zanatsku vještinu i životnu strast svoje vlasnice. Jedinstveno je to mjesto proizvodnje i prodaje zdravih torti i slastica , bez rafiniranih šećera, ulja i masnoća, brašna, umjetnih bojila i konzervansa, uz iznimno profesionalan pristup i tim predanih “kraljica kolača”, stvoreno znanjem, ljubavlju i kreativnošću Suzane Ivanišević, žene koja zna kako je, svaki lijep i manje lijep životni trenutak, provjereno bolji uz griz slatkog.

Navratite i budite spremni otključati sve svoje okusne pupoljke. Znajući kako nijedno pravo okupljanje oko stola nije potpuno bez pravog deserta, u La rossa rosi, uz zdrave, u ponudi imaju i standardne kolače i torte, za sve vas koji se ne opterećujete centimetrima. Fini i prhki, ukusni, hrskavi, slojeviti i osebujni, jednostavni i elegantni, raskošni i dekadentni, ručno rađeni od vrhunskih sastojaka, s puno ljubavi i pažnje, mali i veliki slatki zalogaji pripremljeni vještim rukama slastičarskog tima dokazat će vam kako dobar desert gađa ravno u srce.

Čak i sada, dok odbrojavaju do godišnjeg odmora, jer poklonici slatkog, ovdje su uvijek na prvom mjestu, a i ljeto je vrijeme najboljih proslava. Rođendani, vjenčanja, krštenja, ali i poslovna druženja, jer gdje piše kako catering uvijek mora uključivati nešto slano, rezano ukoso, baš kao i doručak, ručak ili večera, obzirom da je slatko, bez obzira na pitanje, uvijek pravi odgovor. Uz standardnu ponudu najbolje čuvane slatke gradske tajne, na ovom vas mjestu, zahvaljujući kreativnosti i stalnom željom za profesionalnim izazovima, u svakom trenutku očekuje i nešto novo, stoga, navratite i prepustite se čaroliji, jer, sve fino i slatko ovdje je i finije i slađe. Škicnite u slatki svijet La rossa rosa.

TEKST: Simonida Tarbuk                FOTO: Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn