LA ROSSA ROSA – Ovaj Božić, poslužite ljubav!

Datum objave: 17. 12. 2023. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Uz okićeno drvce i stol prepun dragih ljudi, Božić je nezamisliv bez kolača, jer samo jedan zalogaj slatkog, dovoljan je da u vama probudi hormon sreće. Znaju to jako dobro u maloj novogradiškoj tvornici delicija, La rossa rosi, stoga su se i ovih blagdana potrudili pripremiti vam čaroliju okusa. Javite im se na vrijeme na broj 099 527 6543 ili dođite u ulicu Petra Preradovića 26 a u Novoj Gradiški. I budite sigurni kako ćete uz njihove slastice poslužiti i ljubav.
 
Najljepše uspomene gotovo su uvijek satkane i od kolača, stoga se potrudite da ovih blagdana servirate one najbolje, pripremljene vještom rukom majstorica slatkog iz La rossa rose, male tvornice delicija smještene u ulici Petra Preradovića 26.a, Nova Gradiška. Mjesto je to na kojem ovih dana nastaje čarolija, jer uz okićeno drvce i stol prepun dragih ljudi, Božić je nezamisliv bez kolača.

Znaju to čarobnice slatkog stoga su se i ovih blagdana potrudile ponuditi vam čisto zadovoljstvo. Rađeni od vrhunskih sastojaka, s puno ljubavi, pažnje i kreativnosti, deserti iz La rossa rose, neizostavan su ukras svakog stola, bilo da se odlučite za one standardne, zdrave ili slavonske, pripremljene po bakinim receptima.

Ukusni, hrskavi, slojeviti i osebujni, kolači i slastice iz La rossa rose svaki zalogaj pretvaraju u čaroliju, ostavljajući vam dovoljno vremena za ostale blagdanske pripreme kao i mogućnost da se pred gostima pohvalite vlastitom slastičarskom vještinom. Stoga, požurite, jer vremena za narudžbe još je jako malo, a nijedno okupljanje oko stola nije potpuno bez pravog deserta.

Obratite im se s povjerenjem i čim prije okrenite broj 099 527 6543, navratite u njihov šarmantno uređen prostor u ulici Petra Preradovića 26.a, Nova Gradiška ili ih “škicnite” virtualno na facebook.com/larossarosanovagradiska

I ne zaboravite – samo La rossa rosa nudi okus čistog zadovoljstva. Sretan Božić i u slast!

TEKST: S. Tarbuk                 FOTO: Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn