KREŠIMIR BRKIĆ NOVI TRENER SLAVONIJE – Cilj je biti među prvih šest i osvojiti županijski kup

Datum objave: 19. 7. 2017. | Kategorija: Sport

V

POŽEGA – Nakon sporazumnog raskida ugovora s Osječaninom Robertom Špeharom, uprava NK Slavonije novim je trenerom plavih s Orljave imenovala Požežanina Krešimira Brkića, koji je u protekloj sezoni bio Špeharov pomoćnik. Požeški su nogometaši prvenstvo u Trećoj HNL istok završili na šestom mjestu, osvojivši i Županijski kup. Jučer je održana prva prozivka igrača i prvi trening priprema za novu sezonu.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo biti izabran za trenera NK Slavonija. Svatko tko se bavi trenerskim poslom u Slavoniji ima ambiciju u jednom trenutku postati trenerom Slavonije. Posebno mi je drago što je za mog zamjenika izabran Nevio Berdi,” izjavio je za novi trener NK Slavonija.

1

Dodao je kako je uprava postavila pred njih cilj a na njima je da ga ostvare. “Cilj je kao i prošle godine biti među prvih šest i pokušati osvojiti županijski kup te privući više publike na stadion kraj Orljave,” rekao je Brkić.Igrače NK Slavonija svojim dolaskom počastio je i gradonačelnik Požege Darko Puljašić koji im je obećao potporu Grada i zaželio puno sreće i uspjeha u novoj sezoni.

WP_20170718_18_00_51_Pro

“Grad Požega i dalje apsolutno stoji iza svog nogometnog kluba i to je najvažnije. Može biti samo bolje nego što je bilo do sad, a sve priče i pričice zaboravite,” rekao je u svlačionici igračima gradonačelnik Puljašić.

TEKST: B. Miščević   FOTO: B. M.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn