KRENUO DRUGI DIO KAMPANJE: „Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!“

Datum objave: 06. 9. 2022. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – Hrvatska turistička zajednica provodi drugi dio ovogodišnje promotivne kampanje „Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!”, koji uključuje nova četiri tematska videa koji će otkriti zanimljivosti ruralnih područja među kojima je i Požega.

Hrvatska turistička zajednica provodi drugi dio ovogodišnje promotivne kampanje „Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!“, koji uključuje nova četiri tematska videa koji će otkriti zanimljivosti ruralnih područja oko Like i Senja, Posavine i Požege, Podunavlja, ali i Konavala. Riječ je o nastavku promotivnih aktivnosti koje se provode u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta s ciljem promocije raznolike ponude ruralnih destinacija s fokusom na domaće goste.

„Vrlo smo zadovoljni promotivnim efektima ove kampanje koja u prvi plan stavlja hrvatske ruralne destinacije, ali i domaće goste kojima putem kreativnih materijala otkrivamo čari i ljepote kontinentalnih krajeva. Hrvatska nudi mnogo više od sunca i mora, a naš je zadatak da domaćim, ali i inozemnim gostima približimo bogatstvo hrvatskih ruralnih i kontinentalnih krajeva. Potencijale dodatno potvrđuje i ostvareni turistički promet u kontinentalnim županijama u kojima je, bez grada Zagreba, u dosadašnjem dijelu godine ostvareno oko 1,7 milijuna noćenja što u odnosu na isto razdoblje lani predstavlja rast od 40 posto.“ – izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, nadodavši kako se aktivnosti na društvenim mrežama provode uz oznake #RuralnaHrvatska i #DoživiDomaće.

Online kampanja na društvenim mrežama i portalima ostvarila više od 29 milijun impresija, dok su video materijali kampanje dosegli više od 4 milijuna pregleda. Kada ovim rezultatima nadodamo vidljivost promotivnih materijala na drugim kanalima komunikacije, dolazimo do odličnih promotivnih efekata koji za cilj imaju daljnje poticanje turističkog prometa u segmentu ruralnog turizma. Zaštitno lice ove uspješne kampanje je poznata voditeljica Doris Pinčić, koja kroz 11 tematskih videa publiku upoznaje sa mogućnostima odmora i boravka u čistoj prirodi, okusima domaće hrane, jedinstvenim doživljajima i autohtonim iskustvima.

TEKST: S. P.               FOTO: D. Pok/HTZ

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn