KREĆU CVJETIĆI GLAZBE – Audicija za male talente održat će se 6. ožujka

Datum objave: 17. 2. 2022. | Kategorija: Scena

PLETERNICA – Audicija za male talente održat će se 6. ožujka u 10 sati u prostoru Interpretacijskog centra Terra Panonica, a natječaj za autorsku večer je također raspisan i objavljen na stranici Grada Pleternice.

Nakon dvogodišnje stagnacije uzrokovane pandemijom Covid-19, pleternički dječji tamburaški festival pod vodstvom Glazbenog društva Cvjetići glazbe je započeo s radom. Stoga je i održan inicijalni sastanak s ciljem dogovora i želje kako bi festival ponovno zasjao u svom punom sjaju.

“Vjerujem kako ćemo ove godine uspjeti u organizaciji najveselijeg festivala u Hrvatskoj, zajednička je to želja i nas ovdje u Gradu i organizatora festivala. Dogovorili smo sve detalje i zbog audicije, autorskih pjesama krećemo s organizacijom jer su to pripremne radnje koje kreću početkom godine, a bez kojih festivala ne bi bilo. Ovim putem pozivam svu djecu da dođu na audiciju i budu nam dragi gosti 11. i 12. lipnja na trgu Bećarca,” rekla je gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.

“Uzbuđeni smo možda više nego djeca koja će nastupati, ovaj festival je brend grada Pleternice i stoga vrlo studiozno pristupamo organizaciji sa velikim uzbuđenjem jer nam festival jako puno znači. Želimo da Pleternica bude ponosna na svoj festival i da svi izvođači osjete naše gostoprimstvo. Također koristim priliku da pozovem sve roditelje i djecu da nam se jave, ovo radimo zbog njih i promocije naše tamburaške glazbe. Očekujem dobar odaziv i iskreno se veselim svim aktivnostima koje su ispred nas,” istaknula je Antonia Jagodić, predsjednica GD Cvjetići glazbe.

Audicija za male talente održat će se 6. ožujka u 10 sati u prostoru Interpretacijskog centra Terra Panonica, a natječaj za autorsku večer možete vidjeti OVDJE.

TEKST: S. P./pleternica.hr         FOTO: S.P (arhiv)/ pleternica.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn