KONCERT ZA VALENTINOVO POD POKROVITELJSTVOM GRADA POŽEGE – TS Posegana i Pero Galić za zaljubljene

Datum objave: 10. 2. 2020. | Kategorija: Scena

POŽEGA – Tamburaški sastav Posegana pod pokroviteljstvom Grada Požege i Turističke zajednice grada Požege održat će 13, veljače u Gradskom kazalištu Požega Valentinovski koncert. Ulaznice za koncert su besplatne i dijelit će se na blagajni Gradskog kazališta Požega u utorak, 11. veljače od 10 do 12 sati, najavili su članovi sastava i gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

Uz već poznate skladbe Posegana će premijerno izvesti i najnoviji sing “Sve što želim to si ti”, a uz gosta Peru Galića pripremili su i neke od uspješnica rock benda Opća opasnost. “Tamburaški sastav Posegana jedan je od najpopularnijih na ovim prostorima i Grad je objeručke prihvatio sponzorstvo kako bi zajedno našim sugrađanima poklonili ovaj vrhunski glazbeni događaj, jer u kvalitetu pjesama i izvedbe ne moramo sumnjati,” rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.

Saša Botički ispred Posegane zahvalio je Gradu na suradnji. “Naš Valentinovski koncert je svake dvije godine. Prvi je bio 2016. potom 2018. godine. Koncert je zamišljen kao presjek našeg rada, a osim naših autorskih pjesama sa albuma, premijerno će biti izveden i naš najnoviji singl Sve što želim to si ti za koji ćemo ovom prilikom i snimiti spot. Gost nam je Pero Galić i pripremili smo s njim nekoliko pjesama koje ćemo izvesti u drugom dijelu koncerta koji će trajati oko dva sata,” rekao je Botički
Ulaznice za koncert su besplatne i dijelit će se na blagajni Gradskog kazališta Požega u utorak, 11. veljače od 10 do 12 sati!

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn