KOMUNALAC POŽEGA – Nabavljena nova vozila i oprema

Datum objave: 15. 2. 2024. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – Vozni park Komunalca bogatiji je za novo komunalno vozilo-navlakač kontejnera s dizalicom i rolo prikolicu za prijevoz rolo kontejnera i mobilnih reciklažnih dvorišta. Za održavanje zelenih površina kupljena je kosilica i komunalni usisavač.

Komunalac Požega d.o.o. nastavlja s obnavljanjem voznog parka i opreme neophodne za obavljanje svojih djelatnosti, prvenstveno u području gospodarenja otpadom. Vozni park Komunalca bogatiji je za novo komunalno vozilo-navlakač kontejnera s dizalicom i rolo prikolicu za prijevoz rolo kontejnera i mobilnih reciklažnih dvorišta. Za održavanje zelenih površina kupljena je kosilica i komunalni usisavač.

Sredstva za nabavu vozila i opreme je osigurao Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom s kojim je Komunalac u veljači potpisao Ugovor o dodjeli sredstava vrijedan 423.626,93 EUR. Od početka provedbe projekta nabavljeno je kombi vozilo, dva preskontejnera od 10m3 i 61 košarica za otpad.

ZOSI sredstava namijenjena su zapošljavanju i održavanju zaposlenosti osoba s invaliditetom u integrativnoj radionici kroz nabavu novih tehnologija i opreme, te izgradnju ili širenje (uključujući i obnovu) poslovnog prostora. Integrativna radna jedinica, osnovana u sklopu Komunalca Požega d.o.o., trenutačno zapošljava 23 osobe s invaliditetom te stručnu osobu koja im pomaže u svakodnevnom obavljanju radnih zadataka.

IZVOR: Komunalac Požega

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn