KOJOTI I KANDŽIJA – Najbolji rock povratnici i hvaljeni reper imaju novi zajednički singl ‘Sve je pod kontrolom’

Datum objave: 30. 4. 2019. | Kategorija: Scena

ZAGREB – Praćeni uspjehom povratničkog albuma ”Sve je pod kontrolom?”, Kojoti su petak 26. travnja premijerno predstavili novi video spot za singl “Sve je pod kontrolom”. Kako i u pjesmi, tako i u spotu, ulogu gosta odigrao je genijalni osječki reper Kandžija.

Video je sniman u Tvornici kulture vizualno prati prethodne spotove s posljednjeg albuma Kojota: “Mi ne pripadamo tu”, “Ljubav u kvaru”, “Nova riječ” i “Evolucija ide u pogrešnom smjeru”, a sve ih potpisuje jedan od trenutačno najangažiranijih redatelja glazbenih spotova, Dalibor Barić. Nakon 17 godina pauze, početkom ožujka za diskografsku kuću Dancing Bear Kojoti su objavili četvrti studijski album “Sve je pod kontrolom?”, koji je dočekan izvrsnim recenzijama koje su ga, iako smo tek u prvom kvartalu godine, okarakterizirale kao “najbolji rock album godine” (music-box.hr) te kao “najbolji comeback ikad u povijesti regionalne glazbe” (dopmagazin.com), dok je Aleksandar Dragaš, glazbeni kritičar Jutarnjeg lista, napisao “Za razliku od niza comeback albuma iz 21. stoljeća, koji su poslužili za podgrijavanje stare slave, ‘Sve je pod kontrolom?’ Kojota zakuhan je ukusnije od svih prijašnjih albuma. Zvuči svježe, iskričavo i nabrijano. Ovim albumom Kojoti se mogu ponositi kao najboljim u opusu.”

Kojoti se trenutačno pripremaju za ljetne koncerte koji će se protegnuti od Hrvatske do Srbije, a među prva dva otkriveni su oni u sklopu Chill & Grill festivala na Bundeku 3. svibnja te prije toga 30. travnja u Sisku u perivoju Viktorovac.

IZVOR:dancingbear.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn