KLOPIZZA BAR NOVA GRADIŠKA: Dobra klopa je temelj, sve ostalo je nadogradnja

Datum objave: 07. 8. 2023. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Poslom ili radi zabave, uz put ili planirano, posjet Novoj Gradiški obavezno zaključite odlaskom u Klopizza bar i budite sigurni da ćete se vratiti, jer ništa nije tako primamljivo kao mirisi i okusi dobre hrane. Osim toga, najbolja druženja su ona uz fine zalogaje. Uvjerite se u to već narednih dana i požurite rezervirati stol s najboljim pogledom, jer Glazbeno ljeto samo što nije, a Klopizza bar u ulici Slavonskih graničara 1, nudi sve ono što pravi gurman može poželjeti

Dobra klopa je temelj. Sve ostalo je tek nadogradnja. Osim toga, najbolja druženja su ona uz fine zalogaje. Znaju to u  Klopizza baru, novoj staroj adresi, Slavonskih graničara 1.,u Novoj Gradiški, posljednjih mjeseci “omiljenom mjestu za bijeg od svakodnevice uz potpuni hedonistički užitak”. “Izrastao” iz Cake bara Malina, Klopizza bar, uz novo ime i standardno top slastice, poslužit će vas i s novom, sjajnom gastro ponudom sastavljenom od burgera kakve još niste probali, autentičnih američkih, napuljske pizze, sendviča, jela s roštilja, mazalica i brojnih drugih zanimljivosti dostojnih svakog istinskog gurmana.

Pripremljena od najkvalitetnijih sastojaka, poslužena s vrhunskom profesionalnošću u najboljim home maid pecivima i tijestu, ovo je klopa koja zove na još. Kad vam se ne da kuhati, kad iznenada uhvati glad, u vrijeme doručka, u dobrom društvu, romantičnim trenutcima i važnim datumima. Navratite i uživajte, a kad ste već tu, šteta bi bilo obrok ne zaključiti dobrim desertom…Ili u svemu tome uživati u vlastitom domu, jer tu je i dostava. Zahvaljujući velikoj, ugodnoj terasi na idealnoj gradskoj poziciji, Klopizza bar cijeloga je dana odlično mjesto i za kavu “s nogu”, piće s ekipom ili frendicama, sladoled poslije posla ili cijeđeni sok, za instant energiju, a kad ste već tu, namamljeni mirisima iz njihove kuhinje, nećete odoljeti da u nešto ne zagrizete.

Poslom ili radi zabave, uz put ili planirano, od sada, posjet Novoj Gradiški obavezno zaključite odlaskom u Klopizza bar, već ovih dana, jer stiže Glazbeno ljeto u kojem možete uživati iz prvog reda. Potrebno je tek okrenuti broj 099/7008662, i uz bocu žestokog pića ili dvije vina, rezervirati stol. Uz vruhunsku klopu, sjajnu uslugu i najbolji pogled. Vidimo se u Klopizza baru! Dobar tek!

TEKST: S. Tarbuk                    FOTO: S. Tarbuk / Klopizzabar

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn