KBK BUSHIDO POŽEGA – Maria Franjić srebrena na prvenstvu Balkana

Datum objave: 07. 5. 2017. | Kategorija: Sport

DSC_0001 (1)

POŽEGA – Požeški borci iz KBK ” Bushido ” nastupili su 5. i 6. svibnja  2017.g. Na prvenstvu Balkana u Kickboxingu koje je održano u Tešnju BiH.Boje kluba branili su senior Krunoslav Ružičić u disciplini Low Kick do 81 kg, te juniorka Maria Franjić u istoj disciplini, do 60 kg. Krunoslav je osvojio treće mjesto i brončanu medalju, a Maria je u svoj klub donijela srebro.

Juniorka Maria Franjić na prvenstvu Balkana pokazala je svoj puni potencijal i kvalitetu, ističe predsjednik KBK Bushido Igor Krizmanić. “Maria je u finalni meč ušla čvrsto i odlučno te na početku prve runde zadaje nekoliko snažnih udaraca nogom i drži inicijativu na svojoj strani sve do pred kraj runde kada dolazi do ozljede skočnog zgloba.Naime Maria je zadala snažan Low Kick ali je pogodila koljeno protivnice.Ono što je važno spomenuti da ova mlada sportašica nije htjela predati meč, nego je sa ozljedom koja je izuzetno bolna odradila sve tri runde,” rekao je Krizmanić.

Predstavnica BiH  zasluženo je odnijela pobjedu u finalu no Maria je svojom upornošću pokazala svu ljepotu ovog sporta i zasluženo u svoj klub donijela srebro, a kako je još juniorka, njeno vrijeme tek dolazi. Za natjecatelje KBK Bushido nema odbora, jer slijede pripreme za Prvenstvo Hrvatske u disciplini K1 koje se u lipnju održava u Benkovcu.

TEKST: S. P. / I. K. FOTO: Igor Krizmanić

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn