KARATE-DO KLUB POŽEGA – U Brčkom se ovjenčali s čak 20 medalja

Datum objave: 18. 3. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA- Članovi Karate-do kluba Požega sudjelovali su ove nedjelje na 10. Otvorenom prvenstvu Brčko distrikta BiH u karateu na kojem je preko 900 natjecatelja pokazalo svoja znanja i vještine u kategoriji kate i borbe. Karate-do klub Požega predstavljalo je 11 natjecatelja koji su ukupno osvojili 20 medalja – 3 zlatne, 9 srebrnih i 8 brončanih.

I nakon ovog natjecanja trener kluba Zdenko Oroz ne krije svoje zadovoljstvo” Sretan sam i ponosan na sve natjecatelje našeg kluba jer uvijek daju najviše i na svakom natjecanju se njihov napredak itekako vidi. Luka Brus, Antun Puklavac već su iskusni natjecatelji koji iza sebe imaju nebrojena natjecanja, a na ovom natjecanju Antun je osvojio dvije zlatne medalje u katama i borbama, dok je Luka u borbama osvojio zlatnu medalju. Po prvi put na natjecanju su nastupili Dora Stastny, Rafael Garić i Ivan Milković i unatoč tremi svi su osvojili medalje tako da će im ovo natjecanje ostati u dugom sjećanju.”

 

Cijela natjecateljska ekipa je osvojila neku od medalja, a među njima bila je i iskusna Sonja Paulić koja je predstavljala klub i na Europskom Wado Kai natjecanju prošle godine u Portugalu. Osim nje, obraz kluba su osvjetlali Luka Katić, Luka Markanjević, AnaNicol Ferić, te Petar Gavran koji se uz Antuna Puklavca pokazao kao najperspektivniji natjecatelj osvojivši zlato u borbama, te srebrnu medalju u katama.

Iz Karate-do kluba Požega najavljuju nadolazeći seminar 30.ožujka od 9,00 sati u velikoj SD “Tomislav Pirc”. Trener Zdenko Oroz pojašnjava: “Radi se o tehničkom i sudačkom seminaru na kojeg nam dolazi glavni instruktor Europske Wado Kai Federacije Barry Wilkinson 8.DAN. Na kraju seminara bit će održano i polaganje za DAN pojaseve što će biti posebno atraktivno i za publiku,pa pozivamo sve zainteresirane da slobodno dođu. Ulaz je slobodan.”

TEKST: S. P./D.O.      FOTO: Karate-do klub Požega

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn