KARATE DO KLUB POŽEGA – Tradicionalni završetak godine uz seminar i polaganje za pojaseve

Datum objave: 27. 12. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Tradicionalno pri završetku godine članovi Karate do kluba Požega održavaju seminar i polaganje za pojaseve. Ove godine polaganje i seminar održani su u Školskoj sportskoj dvorani u Pleternici.

“S obzirom na to da imamo sekciju kluba i u Pleternici, a prema Statutu seminar i polaganje za pojaseve imamo dva puta godišnje, nastojat ćemo da jednom polaganje bude u Požegi, a jednom u Pleternici.Zahvaljujem ravnatelju pleterničke škole Hrvoju Galiću na ustupanju dvorane kako za ovaj seminar tako i za redovite treninge. Od samih početaka rada u Pleternici od škole smo dobili veliku podršku jer je cilj ravnatelja da se djeca što više bave sportom, ali i da im se ponudi što više raznih sportskih aktivnosti,” rekao nam je trener kluba Zdenko Oroz.

Na seminaru i polaganju bilo je 40 polaznika različitih uzrasta,od 5 do 40 godina. “Svi su uspješno položili jer smo imali dobru pripremu koja je trajala preko mjesec dana” naglasio je trener Oroz uz zahvalu svim roditeljima i obiteljima koji su završnici uveličali polaganje, a potom i prigodno druženje. Klub s radom kreće s početkom rada škole, a treninzi u Pleternici će i dalje biti ponedjeljkom i petkom od 19 do 20 sati.

TEKST: S. P./D.O.       FOTO: Karate do klub Požega

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn