KARATE DO-KLUB POŽEGA – Požeški karatisti osvojili devet medalja u Kostajnici

Datum objave: 03. 12. 2018. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Članovi Karate-do kluba Požega, ovoga vikenda nastupili su na 5. GRAND PRIX “UNA“ 2018. u organizaciji KBS „TIGAR“ iz Kostajnice. Karate-do kluba Požega je nastupio s osam natjecatelja od kojih su neki bili po prvi put na natjecanju. Natjecali su se u kategoriji Kata i borbe-Kumite te ostvarili vrhunske rezultate.

Najmlađi član ekipe Leon Cindrić (8 god) osvojio je dvije zlatne medalje u katama i jednu brončanu u borbama. Jedina predstavnica kluba na ovom natjecanju je bila Matea Cindrić koja je u svojoj uzrasnoj kategoriji (djevojčice 12-13 god.) osvojila brončanu medalju u katama.

Luka Markanjević (dječaci 12-13 god) u kategoriji borbe osvojio je srebrnu medalju, Benedikt Tomašević (dječaci 10-11 god) osvojio je zlatnu u katama i brončanu medalju u kategoriji borbe, također u kategoriji borbe. Luka Katić(dječaci 12-13 god) u kategoriji borbe osvojio je brončanu medalju. U seniorskoj kategoriji nastupio je Antun Puklavac i osvojio je zlatnu medalju u kategoriji borbe. Petar Gavran i Josip Bilić zauzeli su četvrto mjestu u iznimnoj velikoj konkurenciji (kate-kumite).

“Osvojene medalje potvrda su kvalitetnog rada i poticaj za dalje. Već idućeg vikenda odlazimo na 4. KUP NADE I PRIJATELJSTVA BRČKO 2018, na kojemu će najmlađi članovi kluba imati prilike po prvi puta nastupati i upoznati se s pravilima natjecanja,” rekao je trener Zdenko Oroz.

TEKST: S. P.      FOTO: Karate do-klub Požega

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn