KARATE-DO KLUB POŽEGA – Međunarodni Wado Kai seminar od 29 do 31. ožujka u Požegi

Datum objave: 26. 3. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U organizaciji Karate-do kluba Požega po prvi puta u Požegi će se održati Međunarodni Wado Kai seminar. Seminar će se održavati u SD “Tomislav Pirc” od 29. do 31. ožujka 2019. godine, a dolaze glavni predstavnici iz Europske Wado Kai Federacije što se tiče suđenja i tehničke komisije.

“S obzirom da je karate postao Olimpijski sport 2020. godine će biti natjecanja u Tokiju, a da bi se prilagodili tim natjecanjima važan je tehnički i sudački dio jer se pravila stalno mijenjaju i te teme ćemo obraditi na ovom seminaru. Predavači će biti sensei Barry Wilkinson 8 DAN, te Ruud de Vries 5 DAN. Znanja na ovom seminaru primjenit ćemo i na Europskom prvenstvu koje nas očekuje u studenom ove godine u Budimpešti,” rekao je trenere kluba Zdenko Oroz.

Dodaje kako će posebna atrakcija seminara biti Dan polaganja za majstorska zvanja, a ispred Karate do kluba Požega polagat će Valentina Kristić, Antun Puklavac, Marko Janjiš te Josip Bilić. Programi seminara će trajati tijekom cijelog dana, a Dan polaganja je u subotu 30. ožujka.

Na seminar dolaze gosti iz Makedonije, Bugarske, Mađarske te Bosne i Hercegovine. “Ovaj seminar je nagrada i veliko priznanje nama za rad i trud svih ovih godina, priznati smo od Europske organizacije i sad je na nama da se širimo i nastavimo s kvalitetnim radom,”zaključio je trener Oroz.

TEKST: S. P.       FOTO: plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn