KARATE DO KLUB POŽEGA – Iz Brčkog s čak 24 medalje

Datum objave: 05. 12. 2016. | Kategorija: Sport

20161203_150303

POŽEGA – Posljednje natjecanje je iza članova Karate-do kluba Požega. Proteklog vikenda bili su na Kupu nade i prijateljstva u Brčkom, u Bosni i Hercegovini, u organizaciji kluba “Shotokan karate do “. Na natjecanju je sudjelovalo 220 natjecatelja iz 19 klubova iz tri države, a naši Požežani opet su ostvarili vrhunske rezultate.Osvojili  su 24 medalje i to 8 zlatnih, 4 srebrne i 12 brončanih.

Na ovo natjecanje je išlo najviše članova kluba u ovoj godini, njih deset. Priliku su dobili i oni početnici poput Luke Radošića koji ima samo 6 godina i Matee Starčević koja ima devet godina. “Iznimno sam zadovoljan s ovim natjecanjem. Dobra organizacija i dobra atmosfera je već tradicionalna u Brčkom. Naši natjecatelji su se vratili puni dojmova i s puno medalja. Sveukupno smo osvojili 24 medalje, 8 zlatnih, 4 srebrne i 12 brončanih. Natjecali su se i u katama i u borbama,”rekao je trener kluba Zdenko Oroz.Najpoznatiji član kluba, Luka Brus je odradio tri vrhunske borbe, te osvojio zlatnu medalju.

20161203_110106
“Posebno smo sretni što je naša natjecateljica Valentina Kristić osvojila veliki pehar kao najbolja najtecateljica na turniru, a pohvale idu i Luki Radošiću koji je bio i najmlađi natjecatelj na turniru.Ovo mu je bilo prvo natjecanje, a osvojio je 2 zlatne, te srebrnu i brončanu medalju i to mu je najljepši dar za blagdane,”dodao je trener Oroz koji najavljuje i seminar za članove kluba u Belom Manastiru iz Ju-Jitsu, te seminar u matičnom klubu i polaganje za pojaseve prije završetka godine.

Boje kluba branili su: Luka Brus, Luka Radošić, Valentina Kristić, Paulina Gušterić, Marko Čolić, Damjan Blažević, Lovro Blažević, Matea Starčević, Josip Bilić i Antun Puklavac.

TEKST: S. P.     FOTO: Karate do klub Požega

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn