JURAJ JURLINA – Novi autorski singl “Ne brini”

Datum objave: 23. 1. 2015. | Kategorija: Scena

jjjj

Nakon albuma prvijenca „Neki drugi svijet” i uspješnog singla „Znam što želim”, mladi autor gistarista i pjevač iz Belišća Juraj predstavlja novi autorski singl „Ne brini”. Ova nježna balada o odrastanju i vjeri u vlastite snove pruža Jurinim sve brojnijim obožavateljima uvid u njegove nove stvari!

“Pjesmu sam napisao kada je prošlo otprilike godinu dana nakon moje selidbe u Zagreb, prvenstveno u svrhu studiranja i bavljenja glazbom u većem gradu. Budući da sam živio kao podstanar bez cimera, imao sam dosta vremena i trenutaka tišine da se mislima vratim u prošlost, u svoje djetinjstvo. I sjetio sam se koji su to bili ideali koji su me tada gurali da otkrivam nove stvari, da se bavim fotografijom, glazbom i svime čime se i jesam bavio… I shvatio sam da su to iste stvari koje me i danas motiviraju. Tu su ljubav, poštenje, predanost i snovi, te mi je drago da mogu reći, kao što kaže pjesma, da hodam ravno i slijedim svoj san,” kaže Juraj.

Iako je široj publici poznat po nastupu u showu Hrvatska traži zvijezdu, iza Juraja se nalazi mnogo koncerata i nagrada. Svirajući s bendom „Off Duty” osvojio je dvije Fender nagrade, pobjedili su na međunarodnoj gitarijadi Osijek zove,te su osvojili drugo mjesto na CMC demo bend natjecanju još 2009. godine.  Trenutno je Juraj glavni gitarist i vokal u „Juraj Jurlina bandu” i radi na drugom albumu.

jjjjjjj

“Što se tiče samog snimanja, stvar smo snimali kod našeg prijatelja i producenta Jana Šinjora Cvetkovića koji jednostavno ima nevjerojatan osjećaj kojim prepoznaje i razumije svaku moju ideju i zapiše ju na najbolji mogući način. Moj bubnjar Ivan Radelić na perkusijama kao kičma cijelog benda i talentirani Fran Šokić (koji samo uleti i izleti iz studija i napravi posao za koji bi nekome trebalo nekoliko tjedana) ostatak su klape koja na ovoj pjesmi svira uz mene na gitari i vokalu. Basist Johnny nije još bio s nama kada smo stvar snimali, ali kada ju izvodimo uživo odsvira ju kao da smo ju pisali zajedno” pojasnio je Juraj uz zahvalu svim  prijateljima, fanovima i ostalima  koji prate  priču ovih mladih glazbenika, slušaju pjesme i dolaze na koncerte. “Imamo još mnogo toga za vas!” poručio  je Juraj.

TEKST: S.P/J.J        FOTO: J.J (official facebook)

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn