JUDO KLUB SLAVONAC – Uspješni u Bihaću

Datum objave: 23. 10. 2022. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Na međunarodnom turniru u Bihaću šest judaša Judo kluba Slavonac osvojilo je ukupno pet medalja.

Judo klub Slavonac nastupio je 22.listopada 2022. sa 6 judaša na međunarodnom judo turniru u Bihaću koji je okupio preko 400 judaša iz 4 države (Slovenija, Slovačka, Bosna i Hercegovina i Hrvatska) te su osvojili ukupno 5 medalja. Turnir je otvorio Bruno Bluha u uzrastu u10 kategorija do 34 kilograma te sa 3 pobjede i porazom osvojio brončanu medalju.
U uzrast do 12 godina nastupili su Ella Lukas, Rafael Ćosić i Nemanja Đukić. Ella Lukas nastupila je u kategoriji do 40 kilograma, 2 pobjede i poraz i Ella osvaja brončanu medalju, Rafael Ćosić nastupio je u kategoriji do 38 kilograma i sa 3 pobjede i porazom u finalu osvaja srebrnu medalju.

Nemanja Đukić upisao je 2 poraza u kategoriji do 30 kilograma. U uzrastu do 14 godina Lana Knaus nastavila je svoju dominaciju i ponovno osvojila zlatnu medalju. Lana se također okušala i u starijem uzrastu u kojem s četiri brze pobjede također osvaja zlatnu medalju. Tena Trtanj nastupila je u uzrastu mlađih kadetkinja do 63 kilograma i sa 2 poraza ostaje ovaj puta bez medalje. “Čestitke svim osvajačima medalja, analizirati ćemo greške, truditi se ispraviti ih i slijedeći vikend putujemo u Osijek po nove medalje.” rekao je trener JK Slavonac Robert Garc.

TEKST: S.P./ R.G               FOTO: JK Slavonac

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn