JUDO KLUB SLAVONAC – Sjajan nastup u Sanskom mostu

Datum objave: 28. 5. 2023. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Judo klub Slavonac nastupio je 27. svibnja 2023. sa sedam judašica i judaša na međunarodnom turniru u Sanskom Mostu i osvojio devet medalja.

Na turniru je sudjelovalo 250 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Prva na borilište je izašla Ema Blagojević u kategoriji curica u11 do 36kg te osvojila brončanu medalju. Ovo je ujedno i prva medalja za Emu koja iz turnira u turnir pokazuje sve bolje borbe.

Slijedi kategorija do 34 kg u kojem Bruno Bluha i Filip Šutić pokazuju zavidnu kvalitetu i obojica dolaze do finala te u produžecima Bruno dolazi do pobjede osvaja zlatnu medalju dok je Filip Šutić osvojio srebrnu medalju. Isti dečki su se okušali i u starijem uzrastu gdje su također obojica ponovno došli do finala i sa istim scenarijem gdje je Bruno u tijesnoj borbi pobijedio Filipa. Bruno je ujedno proglašen i za najboljeg natjecatelja u uzrastu u11 i u13.

Nemanja Đukić nastupio je u kategoriji do 30kilograma i okitio se srebrno medaljom dok je Ivano Bošnjak u kategoriji do 50kg sa briljantne 4 pobjede osvojio zlatnu medalju. Rafael Ćosić nastupio je u kategoriji do 38 kilograma i uz odlične borbe osvojio brončanu medalju. Za kraj bilježimo odličan nastup Ive Čančar koja je u kategoriji do 32 kilograma osvojila zlatnu medalju i titulu najbolje natjecateljice u uzrastu do 13 godina.

TEKST: S. P                   FOTO: JK Slavonac

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn