JUDO KLUB SLAVONAC – Šest medalja u Svetoj Nedelji

Datum objave: 26. 3. 2023. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Judo klub Slavonac nastupio je s 8 judaša na međunarodnom turniru u Svetoj Nedelji pod nazivom „Sakura kup“ te osvojio šest medalja.

Na turniru je sudjelovalo 660 natjecatelja, 50 klubova iz 5 država ( Slovenija, Bosna i Hercegovina, Grčka, Gruzija i Hrvatska).U uzrastu do 12 godina nastupili su Bruno Bluha i Filip Šutić. U konkurenciji 22 natjecatelja Filip Šutić sa 4 pobjede i porazom osvaja brončanu medalju dok se Bruno Bluha sa 2 pobjede i 2 poraza plasirao na 7 mjesto. Slijedeći na borilište izlazi Nemanja Đukić koji u konkurenciji od 14 dječaka osvaja brončanu medalju sa 3 pobjede i porazom. Rafael Ćosić nastupio je u kategoriji do 38 kilograma i ovaj puta ostao bez medalje no sa 2 pobjede i 2 poraza stekao je jedno iskustvo više.

Uzrast do 14 godina činili su: Ivona Švajda, Ella Lukas i Filip Matošić. Ivona Švajda i Ella Lukas nastupile su u istoj kategoriji do 40 kilograma, Ella sa 2 pobjede i porazom osvaja brončanu medalju dok je Ivona sa 3 pobjede osvojila zlatnu medalju. Filip Matošić nastupio je u kategoriji do 55 kilograma te sa 3 pobjede i porazom osvojio brončanu medalju.

“Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima, ovo je ujedno bio i posljednji test pred državno prvenstvo za uzrast do 14 godina na kojem nastupamo sljedeći vikend sa 3 judaša.” rekao je trener JK Slavonac Robert Garc.

TEKST: S. P.                       FOTO: JK Slavonac

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn