JUDO KLUB SLAVONAC – Šest medalja iz Sanskog Mosta

Datum objave: 29. 5. 2022. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Na međunarodnom judo turniru u Sanskom mostu koji je 28. svibnja okupio oko 300 judaša, Judo klub Slavonac nastupio je sa 7 judaša te su osvojili ukupno 6 medalja.

Prva na borilište je izašla Marta Kukić te sa dvije pobjede i porazom osvaja srebrnu medalju. Marti je ujedno ovo bio i prvi turnir na kojem je nastupila. Antun Petrović nastupio je u uzrastu u11 i sa 1 pobjedom i 1 porazom osvaja srebrnu medalju. Iva Čančar također je nastupila u uzrastu u11 i sa 4 fantastične pobjede osvaja zlatnu medalju, 3 uzastopnu na turnirima što je pokazatelj o kakvoj se dobroj judašici radi. Nakon Antuna i Ive na red je došao uzrast u15 u kojem su nastupili Matej Kukić, Tena Trtanj i Lana Knaus.

Bile su odlične borbe i Tene Trtanj koja je sa 3 pobjede osvojila zlatnu medalju. Matej Kukić sa 2 pobjede i porazom osvaja brončanu medalju dok je Lana Knaus sa 2 pobjede i porazom osvojila srebrnu medalju. Marin Knaus nastupio je u uzrastu u18 te sa 2 poraza i 1 pobjedom zauzeo 5 mjesto. “Možemo biti zadovoljni, od 7 judaša njih 6 je osvojilo medalje što je pokazatelj da imamo dobre judaše koji se trude i naporno odrađuju svoje treninge. Slijedeći vikend je za nas pauza a nakon toga putujemo u Sarajevo.” rekao je trener judo kluba Slavonac Robert Garc.

TEKST: S. P.                FOTO: JK Slavonac

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn