JUDO KLUB SLAVONAC SE VRATIO NA BORILIŠTA – Devet medalja s međunarodnog turnira

Datum objave: 20. 6. 2021. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Judo klub Slavonac nakon godinu i pol dana pauze od turnira, nastupio je 19.lipnja s 13 judaša na međunarodnom judo turniru u Doboju koji su osvojili ukupno 9 medalja.

Na turniru je sudjelovalo 40 klubova s 550 judaša. Srebrne medalje osvojili su Ivona Švajda (u svom uzrastu i starijoj uzrasnoj skupini), Iva Čančar, Lana Knaus(bronca u starijoj uzrasnoj skupini) dok su brončani bili: Leon Matošić, Bruno Bluha, Antun Petrović i Matej Kukić. S obzirom da smo imali stanku od turnira godinu i pol dana možemo biti zadovoljni ostvarenim rezultatima.

“Treba naglasiti da smo imali tri judaša koji su nastupili prvi puta na turniru ((Iva Čančar, Leon Matošić, Antun Petrović) te su svi troje se okitili medalja. Dokaz je to da ovaj klub ne samo što ima dobre borce koji već godinama osvajaju medalje nego ima i mlade nove borce spremne da nastave osvajati vrhunske rezultate za svoj klub. Za dva tjedna nastupamo u Banja Luci gdje se nadamo novim uspjesima.” rekao je trener judo kluba Slavonac Robert Garc.

TEKST: S. P.       FOTO: JK Slavonac

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn