JUDO KLUB SLAVONAC – Pet medalja na turniru u Zagrebu

Datum objave: 01. 10. 2023. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Judo klub Slavonac nastupio je 30.9..2023. s 8 judaša na međunarodnom judo turniru „Black belt open“ u Zagrebu na kojem je sudjelovalo preko 600 judaša iz 3 države ( Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).

Prvi na borilište izlaze Bruno Bluha, Filip Šutić i Nemanja Đukić, sva trojica u istoj kategoriji do 34 kilograma. Bruno Bluha sa 4 pobjede ulazi u finale u kojem u tijesnoj borbi gubi i osvaja srebrnu medalju. Filip Šutić sa 3 pobjede i porazom osvaja brončanu medalju dok je Nemanja Đukić sa 2 pobjede i 2 poraza turnir završio na 7 mjestu.

Iva Čančar nastupila je u kategoriji do 32 kilograma te sa 2 pobjede i porazom osvaja brončanu medalju. Ema Blagojević u kategoriji do 40 kilograma također osvaja brončanu medalju sa 2 pobjede i porazom. Slijedio je uzrast do 14 godina u kojem je Ivano Bošnjak sa 2 pobjede i 2 poraza turnir završio na 5 mjestu.

Lana Knaus natjecala se u uzrastu curica do 16 godina te u kategoriji do 57 kilograma osvojila srebrnu medalju sa 2 pobjede i porazom. U uzrastu kadeta judo klub Slavonac predstavljao je Marin Knaus koji je unatoč dobrim borbama ovaj puta ostao bez plasmana. “Sezona turnira nam je tek krenula i za tjedan dana putujemo u Sloveniju po nove medalje,” naglasio je trener judo kluba Slavonac Robert Garc.

IZVOR: JK Slavonac

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn