JUDO KLUB SLAVONAC – Ovjenčani medalja u Sarajevu

Datum objave: 13. 6. 2022. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – NA međunarodnom turniru u Sarajevu koji je okupio oko 400 natjecatelja, Judo klub Slavonac sa sedam predstavnika osvojio je tri zlatne, dvije srebrne i jednu brončanu medalju.

Dana 12. lipnja u organizaciji judo kluba „Braća Lukač“ održan je međunarodni judo turnir u Sarajevu na kojemu se okupilo oko 400 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske. Judo klub Slavonac predstavljalo je 7 natjecatelja koji su postigli odlične rezultate i kući donijeli 3 zlatne, 2 srebrne i 1 brončanu medalju.

Bruno Bluha je odradio 4 borbe, te se nakon 2 pobjede i 2 poraza plasirao na 5. mjesto. Antun Petrović je nakon 2 pobjede i poraza osvojio brončanu medalju. Iva Čančar je s jednom pobjedom i 2 poraza došla do srebrne medalje, kao i Ivona Švajda koja je nakon 2 pobjede izgubila finalnu borbu. Nadmoć na borilištu pokazali su najstariji borci koji su redom izlazili s borilišta s pobjedama, Tena Trtanj s dvije, Lana Knaus s tri i Matej Kukić s tri, te se svo troje okitili zlatnim medaljama.

Čestitke svim judašima na ostvarenim rezultatima, te zahvala njihovom vjernom navijaču, gospodinu Željku Garcu, što im je omogućio odlazak u Sarajevo i bio im velika podrška na turniru, poručili su iz kluba.

TEKST: S. P.                  FOTO: JK Slavonac

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn