JUDO KLUB SLAVONAC – Odlični rezultati s turnira u Doboju

Datum objave: 19. 6. 2022. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Judo klub Slavonac nastupio je 18.lipnja sa 6 judaša na međunarodnom judo turniru u Doboju koji je okupio oko 500 judaša iz 5 država ( Srbija, Slovenija, Francuska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina). Čaglinski judaši okitili su se medaljama.

Prva na borilište izašla je Marta Kukić koja je s dvije pobjede i porazom osvojila brončanu medalju. U uzrastu do 11 godina klub su predstavljali Iva Čančar, Filip Šutić, Bruno Bluha i Rafael Čosić. Bio je to odličan dan za Brunu Bluhu koji je sa 4 pobjede osvojio zlatnu medalju. U istoj kategoriji nastupio je i Filip Šutić koji je se s 3 pobjede i porazom okitio srebrnom medaljom. Rafael Čosić u kategoriji do 34 kilograma osvaja brončanu medalju s 2 pobjede i 2 poraza. Nemanja Đukić nije imao svoj dan i s 2 poraza ostao je bez medalje. Iva Čančar nastavlja ostvarivati odlične rezultate pa je tako i na ovom turniru s 3 pobjede osvojila zlatnu medalju.

“Naši najmlađi judaši pokazuju da i na jakim turnirima poput ovoga mogu pružiti odlične borbe i okititi se medaljama.Srpanj nam nosi pauzu i od turnira i od treninga a već početkom kolovoza mjeseca nastavljamo sa treninzima i pripremamo se za daljnje turnire.” rekao je trener judo kluba Slavonac Robert Garc.

TEKST: S.P.          FOTO: JK Slavonac

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn