JUDO KLUB SLAVONAC – Odlični rezultati ovjenčani medaljama u Sloveniji

Datum objave: 08. 10. 2023. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Judo klub Slavonac nastupio je 7.10.2023. sa 6 judaša na međunarodnom judo turniru „Pokal Komende“ u Komendi u Sloveniji koji su ostvarili odlične rezultate.

Na turniru je sudjelovalo 429 judaša iz 5 država ( Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija i Italija). Ekipu do 12 godina predstavljali su Ema Blagojević, Iva Čančar, Nemanja Đukić i Bruno Bluha. Ema Blagojević u kategoriji do 40 kilograma sa 2 pobjede i 2 poraza zauzima 5 mjesto. Iva Čančar u kategoriji do 33 kilograma sa 2 pobjede i porazom u finalu osvaja srebrnu medalju. Nemanja Đukić u kategoriji do 32 kilograma osvaja brončanu medalju sa 2 pobjede i 1 porazom. Bruno Bluha je još jednom pokazao zavidnu kvalitetu te je u kategoriji do 35 kilograma sa 4 pobjede osvojio zlatnu medalju. Slijedio je uzrast do 14 godina u kojem klub je predstavljao Filip Matošić koji je sa 2 pobjede i porazom osvojio brončanu medalju. Lana Knaus natjecala se u uzrastu djevojčica do 16 godina u kategoriji do 57 kilograma te sa 2 pobjede i porazom u finalu okitila se srebrnom medaljom.

“Zadovoljni smo postignutim rezultatima, od naših 6 judaša 5 je osvojilo medalju uz to da su svi judaši došli do polufinala. Pokazatelj je to da se u klubu marljivo radi i da vlada odlična atmosfera. Imamo tjedan dana da popravimo eventualne greške jer pred nama je već slijedeći vikend turnir u Vinkovcima.” rekao je trener judo kluba Slavonac Robert Garc.

TEKST: S. P.                 FOTO: JK Slavonac

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn