JUDO KLUB SLAVONAC – Odličan nastup mladih snaga u Samoboru

Datum objave: 15. 5. 2022. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Na međunarodnom kupu državnosti održanom 14. svibnja u Samoboru Judo klub Slavonac nastupio je sa sedam judaša koji su osvojili četiri medalje.

Judo klub Slavonac nastupio je 14.5.2022. sa 7 judaša na kupu državnosti u Samoboru koji su kući donijeli 4 medalje. Na turniru je sudjelovalo 458 natjecatelja iz 27 klubova.

U uzrastu do 10 godina nastupili su: Bruno Bluha, Antun Petrović i Filip Šutić. Antun Petrović u kategoriji do 27kg imao je 29 natjecatelja no to ga nije spriječilo da sa 5 fantastičnih pobjeda dođe do zlatne medalje. Bruno Bluha u kategoriji do 30kg imao je 31 natjecatelja također 5 pobjeda i Bruno osvaja zlatnu medalju. Filip Šutić je također nastupio u kategoriji do 30kg, 2 pobjede i 2 poraza donose mu 7 mjesto.

U uzrastu do 12 godina snage su odmjerili : Rafael Ćosić, Nemanja Đukić, Hana Mirosavljević i Ivano Bošnjak. Rafael Ćosić u kategoriji do 34kg sa 3 pobjede i 2 poraza dolazi do 5 mjesta. Ivano Bošnjak nastupio je u kategoriji do 42kg, 4 pobjede i poraz plasirali su ga na 3 mjesto. Hana Mirosavljević je u kategoriji do 36kg doživjela 2 poraza i na žalost ovaj puta ostaje bez medalje. Za kraj bilježimo odličan nastup Nemanje Đukića koji je na svom prvom turniru u kategoriji do 27kg upisao 3 pobjede i poraz te tako osvojio srebrnu medalju.

“Možemo biti prezadovoljni ostvarenim rezultatima, ovo su mlade snage judo kluba Slavonac koji pokazuju da se klub ne mora brinuti u budućnosti za dobre rezulate.” rekao je trener kluba Robert Garc.

TEKST: S. P./ R. G.                FOTO: JK Slavonac

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn