JUDO KLUB SLAVONAC – Nastup u Doboju ovjenčan medaljama

Datum objave: 18. 6. 2023. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Na međunarodnom judo turniru u Doboju održanom 17. lipnja Judo klub Slavonac nastupio je s 12 judaša i judašica te osvojio ukupno 12 medalja.

Na turniru je sudjelovalo preko 500 natjecatelja. Na najvišu stepenicu postolja Judašice i judaši iz Čaglina stali su 8 puta i kući ponijeli 8 zlatnih medalja, uz njih još 2 srebra i 2 bronce.Nemanja Đukić odrađuje 3 odlične borbe, završava ih pobjedom i osvaja zlato. Slijedi ga Iva Čančar s 4 pobjede i također osvaja zlatnu medalju. Ivano Bošnjak dominira u svojoj kategoriji, te se s 3 pobjede penje na pobjedničko postolje, nakon čega se okušao i u starijem uzrastu i s 2 pobjede i 2 poraza osvaja i brončanu medalju. Ivona Švajda iz 6 borbi (u svom i starijem uzrastu) izlazi kao pobjednik i osvaja tri zlatne medalje.

Jednak učinak ostvaruje i Lana Knaus te nakon 3 pobjede u svom i 3 pobjede u starijem uzrastu dolazi do 2 zlatne medalje, a ujedno je proglašena i najboljom natjecateljicom u uzrastu do 14 godina. Srebrnu medalju osvojili su Bruno Bluha s 2 pobjede i 1 porazom i Marin Knaus s jednakim učinkom. Brončanom medaljom okitila se Ema Blagojević nakon 1 pobjede i 2 poraza. Bez medalje su ovaj put ostali Filip Šutić, Rafael Ćosić, Filip Matošić i Lena Đukić koji su se odlično borili. Ženska ekipa u uzrastu do 12 godina, koju su činile Iva Čančar i Ivona Švajda, osvojila je pehar za najbolju ekipu u tom uzrastu, dok se klub sa svojim rezultatom plasirao na 4. mjesto ovog turnira. “Sve pohvale borcima koji su odradili odlične borbe i idu na zasluženi odmor, te navijačima s tribina koji su ih bodrili tijekom cijelog turnira.” naglasio je trener Robert Garc.

TEKST: S. P.                    FOTO: JK Slavonac

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn