JUDO KLUB SLAVONAC – Na turniru “Turopoljska frka” Ivona Švajda i Lana Knaus osvojile zlato

Datum objave: 06. 3. 2022. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – U organizaciji judo kluba Pinky u Velikoj Gorici 5. ožujka održan je turnir pod nazivom „Turopoljska frka“ koji je okupio 571 natjecatelja iz 46 klubova. Judo klub Slavonac iz Čaglina sudjelovao je s 6 natjecatelja, od kojih je nekima ovo bio prvi odlazak na turnir.

U uzrastu do 12 godina nastupilo je četvero natjecatelja, Ella Lukas, Rafael Ćosić, kojemu je ovo bio prvi nastup na turniru, Iva Čančar koja je nakon jednog poraza i jedne pobjede zauzela 5 mjesto, te Ivona Švajda koja je s četiri pobjede osvojila zlato. U kategoriji do 14 godina bila je jednu predstavnicu, Lana Knaus koja je nakon 3 pobjede osvojila zlato. U uzrastu do 18 godina borio se Marin Knaus koji se u mnogobrojnoj i jakoj konkureciji nakon 2 pobjede i 2 poraza plasirao na sedmo mjesto.

“Judo klub Slavonac se na ovom turniru plasirao na dvanaesto mjesto u ukupnom poretku klubova, iako je imao mali broj predstavnika u odnosu na druge klubove. Čestitke svim judašima i želimo im još puno odrađenih treninga i uspješnih borbi na turnirima koji su pred njima,” naglasio je trenre Robert Garc.

TEKST: S. P.           FOTO: JK Slavonac

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn