JUDO KLUB SLAVONAC – Lana Knaus, Matej Kukić i Marin Knaus “zlatni” na međunarodnom turniru u Laktašima

Datum objave: 23. 2. 2020. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Osam judaša iz Čaglina i Podcrkvlja sudjelovalo je na jakom međunarodnom turniru u Laktašima na kojem se 22. veljače natjecalo 606 judaša iz 50 klubova koji dolaze iz Hrvatske, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Među jakom konkurencijom judaši JK Slavonac ostvarili su odličan rezultat.

Za zlatnu medalju su se izborili Lana Knaus, Matej Kukić i Marin Knaus koji su odradili odlične borbe. Srebro je osvojio Matej Kukić u starijem uzrastu, dok su se broncom okitili Filip Matošić i Elizabeta Šimić. Također su se borili Goran Miloš, Marta Vidmar i Domagoj Knežević.

Djeca su na turnir otišla u pratnji trenera JK „Slavonac“, Roberta Garca i Romana Knausa,tate dvoje zlatnih judaša s ovog turnira. “Svim judašima iskrene čestitke, te se veselimo novim putovanjima i rezultatima koja će uslijediti nakon godišnje skupštine koja će se održati sljedećeg vikenda. Judašima će tom prilikom biti dodijeljena priznanja za njihov rad i rezultate, a ujedno će malo predahnuti do sljedećeg turnira,” rekao je trener Garc.

TEKST: S. P.     FOTO: R. G.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn