JUDO KLUB SLAVONAC – Izvrstan nastup na vrlo jakom turniru u Zrenjaninu

Datum objave: 11. 3. 2024. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Ovoga vikenda judo klub Slavonac nastupio je na vrlo jakom turniru u Zrenjaninu sa 7 natjecatelja te ostvario izvrsne rezultate. Lana Knaus ponovo je zablistala i ovjenčala se zlatom.

O jačini turnira dovoljno govori činjenica da je turnir trajao 2 dana a okupio je 920 natjecatelja iz 9 država. Prvi dan natjecanja turnir smo otvorili sa dečkima do 13 godina u kojem je Bruno Bluha sa 2 pobjede i 2 poraz završio na 7 mjestu, Filip Šutić sa 3 pobjede i 2 poraz na 5 mjestu dok je Nemanja Đukić ostao bez plasmana. U konkurenciji djevojčica do 13 godina Iva Čančar osvojila je brončanu medalju a Ema Blagojević ovaj puta ostaje bez plasmana. Lana Knaus ponovno je zablistala te je sa 2 pobjede osvojila zlatnu medalju.

Drugi dan natjecanja Ivano Bošnjak nastupio je u konkurenciji dječaka do 15 godina i sa 2 pobjede i 2 poraza zauzima 5 mjesto. Lana Knaus osim u svom uzrastu natjecala se i u starijem te je sa 2 pobjede i porazom u finalu osvojila srebrnu medalju. “Budući da smo ostali 2 dana na natjecanju imali smo vremena upoznati grad i steći neka nova poznanstva.” naglasio je trener Robert Garc.

TEKST: S. P.                 FOTO: JK Slavonac

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn