JUDO KLUB SLAVONAC – Izvrsni rezultati iz Velike Gorice

Datum objave: 19. 3. 2023. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Judo klub Slavonac sudjelovao je sa 7 natjecatelja na turniru “Turopoljska frka” održanom 18. ožujka u Velikoj Gorici.

U organizaciji judo kluba Pinky, u Velikoj Gorici održan je turnir pod nazivom „Turopoljska frka“ na kojemu se okupilo 492 natjecatelja iz 40 klubova. Borbe su se odvijale na 4 borilišta, uz odličnu organizaciju i vodstvo turnira od strane organizatora. Judo klub Slavonac predstavljalo je 7 natjecatelja, te je nekima ovo bio prvi odlazak na turnir.

U uzrastu do 12 godina nastupilo je petero natjecatelja, Ema Blagojević, Bruno Bluha, Filip Šutić, Iva Čančar i Rafael Ćosić. Ema Blagojević, kojoj je ovo bio prvi odlazak na turnir, se nakon jedne pobjede i 2 poraza plasirala na sedmo mjesto među 13 natjecatelja. Bruno Bluha i Filip Šutić su se ponovno borili u istoj kategoriji, obojica odrađuju odlične borbe u konkurenciji od 22 dječaka upisujući 4 pobjede i 1 poraz, nakon kojih Bruno osvaja srebro, a Filip broncu. Rafael Ćosić na ovom turniru pokazuje odličnu spremnost te nakon 4 pobjede i jednog poraza osvaja broncu u konkurenciji od 29 dječaka. Sljedeća na borilište izlazi Iva Čančar, upisuje 4 pobjede u konkurenciji od 11 djevojčica i penje se sa zlatnom medaljom na najviše postolje. U uzrastu do 14 godina nastupilo je dvoje natjecatelja, Ivona Švajda i Ivano Bošnjak. Ivona Švajda u konkurenciji 10 djevojčica osvaja brončanu medalju nakon 2 pobjede i jednog poraza. Posljednji na borilište izlazi Ivano Bošnjak, koji se nakon 2 pobjede i 2 poraza plasirao na peto mjesto od ukupno 12 dječaka u kategoriji. “Čestitke svim judašima i želimo im još puno odrađenih treninga i uspješnih borbi na turnirima koji su pred njima.” rekao je trener Robert Garc.

TEKST: S. P./ R. G.                         FOTO: JK Slavonac

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn